• Betala säkert och snabbt med Swish
  • Frågor? Mejla oss på kundservice@resespel.se
  • Snabb leverans på 2-3 dagar

Välkommen till Resespel.se och Trekantspelet "Originalet"

Det ultimata sällskapsspelet där alla kan vara med. Allt tillverkat i återvinningsbart och miljövänligt trämaterial! Trekantpelet levereras direkt hem till dig med en fin linnepåse i naturmaterial som du kan knyta ihop och förvara spelets alla bitar.

Spelet passar från ca 7 år och finns i 4'a olika versioner, Resestorlek, Originalet, PRO och ZOO och är speciellt framtagna för att vara roligt att spela tillsammans för både vuxna och barn och tar inte så lång tid att spela heller.

Lägg ut och plocka upp din trekant och din motspelare och övriga börjar fundera vad som passar mot din utlagda trekant... lägg ut mer och en massa olika kombinationer uppstår och den som är mest observant och kan siffror eller bilder med ögat vinner troligen :)

En bästsäljare för resande, husvagnar, husbilar och båtar. Barn älskar spelet då det har lite av memoryspelet med sig.

Ålder: Från 7 år
Antal spelare: 2-6
Speltid: ca 40 min.
Storlek: Höjd 50 mm och sidan är 55 mm samt 10 mm tjocka.

Tillverkningen av Trekantspelet "Originalet"

Trekantspelet "Originalet" är tillverkat i precisionssågat MDF-trä med slipade kanter för hand. Siffrorna skrivs sedan med en XY-plotterskrivare med ett eget datorprogram för att få allt på rätt plats. Allt av högsta kvalité och Trekantspelen är tillverkade i Sverige.


Trekantpelet "Originalet" ZOO

Nu gör vi också Trekantspelet "Originalet" ZOO som är ett nytt spel där man istället för siffror har olika djur. Spelidén är densamma och det blir annorlunda och roligt. Särskilt tillsammans med barn :)