• Betala säkert och snabbt med Swish
  • Frågor? Mejla oss på kundservice@resespel.se
  • Snabb leverans på 2-3 dagar

Årets Sällskapsspel - Trekantspelet "Originalet"

Välkommen till Resespel.se och Trekantspelet "Originalet"

Det ultimata sällskapsspelet där alla kan vara med. Allt tillverkat i återvinningsbart och miljövänligt trämaterial! Trekantpelet levereras direkt hem till dig med en fin linnepåse från "Kosta Linnewäfveri" i naturmaterial som du kan knyta ihop och förvara spelets alla bitar.

Spelet passar från ca 7 år och finns i 4'a olika versioner, Resestorlek, Originalet, XTRA, PRO och ZOO och är speciellt framtagna för att vara roligt att spela tillsammans för både vuxna och barn och tar inte så lång tid att spela heller.

Lägg ut och plocka upp din trekant och din motspelare och övriga börjar fundera vad som passar mot din utlagda trekant... lägg ut mer och en massa olika kombinationer uppstår och den som är mest observant och kan siffror eller bilder med ögat vinner troligen :)

En bästsäljare för resande, husvagnar, husbilar och båtar. Barn älskar spelet då det har lite av memoryspelet med sig.

Ålder: Från 7 år
Antal spelare: 2-6
Speltid: ca 40 min.
Storlek: Höjd 50 mm och sidan är 55 mm samt 10 mm tjocka.

Tillverkningen av Trekantspelet "Originalet"

Trekantspelet "Originalet" är tillverkat i precisionssågat MDF-trä med slipade kanter för hand. Siffrorna skrivs sedan med en XY-plotterskrivare med ett eget datorprogram för att få allt på rätt plats. Allt av högsta kvalité och Trekantspelen är tillverkade i Sverige.


Trekantpelet "Originalet" ZOO

Nu gör vi också Trekantspelet "Originalet" ZOO som är ett nytt spel där man istället för siffror har olika djur. Spelidén är densamma och det blir annorlunda och roligt. Särskilt tillsammans med barn :)

Resespel.se med årets sällskapsspel - Trekantspelet "Originalet"

Här kan du hitta Trekantspelet "Originalet" så som det tillverkats i över 100 år och nu även i en fin
Linnepåse från "Kosta Linnewäfveri"
"Årets sällskapsspel och Julklapp"

Är du redo att lyfta dina fester, presenter, julklappar och gåvor med Årets sällskapsspel? Leta inte längre för nu finns sällskapsspelet på Resespel.se, din e-butik för det trendigaste och mest underhållande sällskapsspelet på marknaden "Trekantspelet Originalet". Upptäck varför Trekantspelet har fått titeln Årets roligaste sällskapsspel och varför det är den perfekta julklappen för alla.

"Trekantspelet Originalet"

På Resespel.se är vi stolta över att presentera Trekantspelet, ett sällskapsspel som tagit året med storm. Det är inte bara ett spel - det är ett skrattfyllt äventyr för vänner och familj i alla åldrar.

Varför Trekantspelet är årets sällskapsspel

1. Oändliga skratt med Trekantspelet som är designat för att hålla de goda tiderna igång. Med sina dynamiska utmaningar och roliga ögonblick är det den hemliga ingrediensen för att förvandla varje sammankomst till en oförglömlig fest.

2. Inkluderande nöje! En av de viktigaste anledningarna till att Trekantspelet är "Årets roligaste sällskapsspel" är dess inkludering. Det spelar ingen roll om du är 7 år eller 80 år, alla kan vara med och njuta av sällskapsspelet.

3. Mångsidig underhållning Oavsett om det är en familjeåterförening, en mysig kväll eller en festlig fest, är Trekantspelet den bästa underhållaren. Dess mångsidighet gör det till det perfekta sällskapsspelet för alla tillfällen.

4. Unika utmaningar som sticker ut från mängden och med ett sällskapsspel som introducerar unika utmaningar som håller spelarna på tårna. Trekantspelet garanterar en ny och spännande upplevelse varje gång ni spelar.

Årets julklapp – Trekantspelet Originalet

Gör din julklapp minnesvärd med årets julklapp - Trekantspelet! Det här är inte bara en present, det är en inbjudan till glädje, skratt och delade stunder med nära och kära. Det är gåvan som fortsätter att ge och ger oändlig underhållning under hela julen och därefter.

Hur får du ditt Trekantspel?

Att få årets sällskapsspel är enkelt. Besök Resespel.se och utforska vårt urval av Trekantspelets versioner och utgåvor. Oavsett om du köper till dig själv eller letar efter den ultimata presenten eller julklappen är du bara ett klick bort från årets mest underhållande sällskapsspel.

Missa inte det roliga! Gå med i Trekantspels -revolutionen på Resespel.se och gör varje sammankomst till ett tillfälle att minnas.